Hvem er vi egentlig?

VELKOMMEN HOS BLÅVAND/HO TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING

DIN LOKALE SNEDKER & TØMRERFORRETNING

Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning, har mere end 30 års erfaring i området omkring Ho, Blåvand, Vejrs, Oksbøl og Grærup. Vi laver alt lige fra reparationer af vinduer og døre, til nybygning og tilbygning.

Firmaet har haft adresse i Blåvand frem til 2001, hvor vi overtog det. Søren, som er ejer af firmaet i dag, startede som fejedreng i 1986 og har derfor fulgt udviklingen i lokalområdet, efterhånden som Blåvand har udviklet sig fra at være en by ved havet til i dag også at have et omfattende handelsliv. Så vi er et firma med mange evner og godt lokalkendskab.

Efter vi overtog firmaet, flyttede vi værkstedet til vores gård i Ho; den ældste gård. Gården er fra det tidlige 1700, så har du noget af ældre dato med skæve mål, så har vi også dér erfaringen. På gården holder værkstedet til i den gamle hestestald og lade. Her er lavt til loftet, så pas på hovedet.

Tømrerfirmaet består i dag af Søren, som er tømrermester, og 2 dygtige lærlinge; Jacob – færdigudlært til foråret 2017 og Morten – færdigudlært efterår 2018. Vi benytter os kun af dansk lokal arbejdskraft. I gennem de år vi har haft firmaet, har vi udlært mange lærlinge, én sågar med en sølvmedalje. Vi sætter stor ære i at være med til at udlære nye håndværkere.

LOKALE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med lokale firmaer, som også har stort lokalkendskab. Du kan herunder se vores samarbejdspartnere til de forskellige opgaver.

  • VVS: Blåvandshuk VVS – Oksbøl
  • Elektriker: El-Pro – Oksbøl
  • Murer: PKK Murer – Vrøgum
  • Stråtag: Henning Holst eller Hedens tækkemænd
  • Tagpap: Hansens tagdækning

Ingen opgave for lille, ingen for stor. Vi tager udfordringer med oprejst pande.