RENOVERING

DRØMMER DU OM FORNYELSE OG FORBEDRING?

Er boligen ved at være slidt, drømmer du om mere plads i køkkenet, eller er badeværelset kedeligt og umoderne? Der findes mange årsager og grunde til, at boligejere og sommerhusejere ønsker at renovere, men fælles for alle former for renoveringer er, at de er med til at hæve boligens æstetik og værdi samt familiens velvære i de forskellige rum. Som professionel tømrer og snedker med mange dygtige håndværkere som samarbejdspartnere, har vi både kompetencerne, erfaringen og værktøjet til at fortage alt fra små renoveringer til store og omfattende renoveringer.

RENOVERING KAN BLANDT ANDET INDEBÆRE:

SKAL VI RENOVERE DIN BOLIG ELLER SOMMERHUS?

Uanset om du blot skal have renoveret et enkelt rum eller ønsker at forbedre/ forny hele huset som en helhed, kan vi hos Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning løse opgaven effektivt og professionelt for dig. Vi varetager hele opgaven fra start til slut – lige fra det juridiske og praktiske til den mindste detalje og sidste penselstrøg. Med base i Blåvand servicerer vi kunder primært i og omkring Vejers, Ho, Oksbøl og Blåvand.

Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at tage kontakt til os. Fang os på: 21 42 00 21 eller mail: info@hotomrer.dk.