TERRASSER

DRØMMER DU OM EN NY TERRASSE?

Går du og drømmer om en ny terrasse, der kan få sommeren til at føles længere, og hvor du kan få mange dejlige stunder med familie og venner? Hos Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning skaber vi træterrasser i skræddersyede mål og former, så den kommer til at passe til netop dit hus eller sommerhus og dine ønsker.

Vi er leverings- og monteringsdygtige i terrasser i forskellige typer træ, såsom fyrretræ, hårdt træ og komposit brædder, der er velegnet til både helårsboliger og sommerhuse. Vi står desuden altid klar til at dele ud af vores professionelle vejledning, der bygger på faglig viden og mange års erfaring som tømrer og snedker. Vi rådgiver med glæde i alt fra trævalg til vedligeholdelse af din nye træterrasse.

FÅ MERE UD AF HUSET OG HAVEN

En lækker træterrasse til dit sommerhus eller hus giver mange muligheder og kan nærmest fungere som en forlængelse af boligen og som et ekstra rum i haven. Mens nogle ønsker en træterrasse i bunden af haven, hvor I kan nyde aftenens sidste solstråler, ønsker andre en stor terrasse i forlængelse af huset. Uanset hvilken form for terrasse, DU ønsker, kan du få mere ud af både hus og have med en flot terrasse. Ønsker du sider på terrassen for at skærme for vind og vejr eller nysgerrige blikke, klarer vi også det – på en måde så terrassen stadig fremstår let og elegant.

SKAL VI LAVE DIN NYE TERRASSE?

Nyd lune sommeraftner og hyggelige efterårsdag med en ny træterrasse til glæde for både de voksne og børnene i familien. Bor du eller har du sommerhus i eller omkring Oksbøl, Vejers eller Blåvand, og går du og drømmer om en ny terrasse, så tøv ikke med at kontakte Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning. Vi gør drømmen til virkelighed til konkurrencedygtige priser. Kontakt os på: 21 42 00 21 eller send en mail til info@hotomrer.dk.