TILBYGNING

DRØMMER I OM MERE PLADS I HJEMMET?

Er der en lille ny på vej, har I brug for et ekstra badeværelse, eller drømmer I af andre grunde om mere plads i hjemmet eller sommerhuset, så er en tilbygning muligvis den rette løsning for jer.

Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning har mange års erfaring og stor ekspertise i forskellige former for tilbygninger til både sommerhuse og helårshuse. Vi laver især en del udvidelser, så der bliver plads til fx et ekstra badeværelse eller værelse eller mere opholdsplads til fx et spillerum eller legerum. En tilbygning giver således nye muligheder for plads og udfoldelse og kan desuden være med til at hæve boligens salgsværdi ved et eventuelt senere salg.

JERES KRAV OG ØNSKER I HØJSÆDET

En tilbygning er oftest mellem 20 og 80 m2 og er i mange tilfælde et bedre og mere økonomisk alternativ til nybyg. Som kunde er det dine ønsker og krav, der er i højsædet, og med vores professionelle viden og erfaring, skaber vi en løsning, der kan lade sig gøre og stemmer overens med jeres visioner for den nye tilbygning/ udvidelse. Som professionel fagmand har vi det kølige overblik og hjælper med at skabe en tilbygning, der er harmonisk med resten af huset og desuden overholder eventuelle krav og foranstaltninger. Er der brug for andre dygtige fagmænd i processen, samarbejder vi med dygtige håndværkerkollegaer, som vi ofte benytter som partnere i forskellige projekter.

LAD OS VISUALISERE OG VIRKELIGGØRE JERES DRØMME

Uanset om I drømmer et ekstra rum i sommerhuset eller en stor tilbygning med plads til flere rum, har vi både kompetencerne, erfaringen og materialerne til at klare opgaven. Vil du have et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at ringe til os på: 21 42 00 21 eller sende os en mail til info@hotomrer.dk. Vi servicerer primært kunder i og omkring Oksbøl, Vejers og Blåvand og lægger også gerne vejen forbi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!