DØRE OG VINDUER

UDSKIFTNING OG REPARATION AF VINDUER OG DØRE

Som professionel tømrer og snedker kender vi hos Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning vigtigheden af at have velfungerende døre og vinduer – både for din egen skyld, men også for din boligs og dit indeklimas skyld. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg af forskellige former for døre og vinduer til både helårsboliger og sommerhuse og er ligeledes i stand til at udarbejde skræddersyede løsninger, så du får døre og vinduer, der passer til lige netop dit formål og personlige stil.

VORES SERVICE OMFATTER

  • Reparationer af skader på døre og vinduer
  • Et bredt udvalg af designs og typer
  • Levering og montering af nye døre og vinduer
  • Døre og vinduer lavet til specialmål
  • Professionel og kyndig rådgivning og vejledning

NEDBRING VARMEREGNINGEN OG FORBEDRE INDEKLIMAET

Er vinduesrammerne rådne eller slidte, oplever du meget kondensvand ved vinduerne, eller er døren blevet skæv? Uanset omfanget af problemet er vi hos Blåvand/Ho Tømrer- & Snedkerforretning specialister i at klare alt fra en knirkende dør til udskiftning til helt nye energivenlige vinduer i boligen. Der kan være mange fordele ved at udskifte boligens døre og vinduer. Udover det åbenlyse ved at få nye, flotte og velfungerende døre og vinduer, oplever de fleste også et væsentligt ryk ned på varmeregningen. De fleste nye typer vinduer og døre er nemlig yderst energivenlige og er skabt til at holde på varmen i din bolig. De fleste oplever som følge af nye vinduer og/eller døre også et bedre indeklima med en mere jævn temperatur.

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Med base i Blåvand hjælper vi kunder med diverse former for snedkeropgaver og tømreropgaver i byer som Oksbøl, Blåvand, Vejers og Ho, og vi kører også gerne ud til dig.
Vil du have et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på: 21 42 00 21 eller sende os en mail til info@hotomrer.dk.